Е-адреса: Лозинка:
Продукти: 0
Цена 0 мкд

Бројни картички 1-20

Арс Ламина  
Оригинален наслов на книгата : Бројни картички 1-20
ИСБН : 5310328000015
Година на издавање : 2014
Издавачка куќа : Арс ЛАМИНА
Прегледaна: пати
Коментари вкупно: 0
Број на страни: 100
Димензии : А6
Корица : тврдаКраток опис

Бројни картички 1-20 

За во училница и за дома

Овој комплет математички картички претставува збир на дидактички ресурсни материјали за пониските одделенија во основното деветгодишно образование, како и за претшколска возраст, а според програмата по математика на Меѓународниот центар за испити на Кембриџ (Cambridge International Examinations). Дополнети со упатства со конкретни идеи за нивна употреба, комплетите ги обезбедуваат потребните дидактички ресурси за практична реализација на наставата во училницата, како и за вежбање математика дома, со помош на родителите.

Комплетот содржи:

-          Илустрирани картички со броеви од 1 до 20

-          Картички со симболи за математички операции

-          Картички со точки од 1 до 20

obrazovanie.literatura.mk

obrazovanie@literatura.mk


Оценка од корисниците

5 звезди

0

4 ѕвезди

0

3 звезди

0

2 ѕвезди

0

1 ѕвезда

0

Просечна оценка
0
0

Коментари од корисниците