Е-адреса: Лозинка:
Продукти: 0
Цена 0 мкд

Бројни картички 0-100

Арс Ламина  
Оригинален наслов на книгата : Бројни картички 0-100
ИСБН : 5310328000022
Година на издавање : 2014
Издавачка куќа : Арс ЛАМИНА
Прегледaна: пати
Коментари вкупно: 0
Број на страни: 100
Димензии : А6
Корица : тврдаКраток опис

Бројни катички 0-100

За во училница и за дома 

Овој комплет математички картички претставува збир на дидактички ресурсни материјали за пониските одделенија во основното деветгодишно образование според програмата по математика на Меѓународниот центар за испити на Кембриџ (Cambridge International Examinations). Дополнети со упатства со конкретни идеи за нивна употреба, комплетите ги обезбедуваат потребните дидактички ресурси за практична реализација на наставата во училницата, како и за вежбање математика дома, со помош на родителите.

Комплетот содржи:

-          Картички со броеви од 0 до 100

-          Картички со симболи за математички операции (собирање, одземање, множење и делење)

obrazovanie.literatura.mk

obrazovanie@literatura.mkОценка од корисниците

5 звезди

0

4 ѕвезди

0

3 звезди

0

2 ѕвезди

0

1 ѕвезда

0

Просечна оценка
0
0

Коментари од корисниците