Е-адреса: Лозинка:
Продукти: 0
Цена 0 мкд

Картички: Фигури и простор

Билјана Стојоска-Златков  
Оригинален наслов на книгата : Картички: Фигури и простор
ИСБН : 5310328000046
Година на издавање : 2014
Издавачка куќа : Арс ЛАМИНА
Прегледaна: пати
Коментари вкупно: 0
Број на страни: 100
Димензии : А6
Корица : тврдаКраток опис

Флеш картички: Фигури и простор


За во училница и за дома


Овој комплет математички картички претставува збир на дидактички ресурсни материјали за пониските одделенија во основното деветгодишно образование, како и за претшколска возраст, а според програмата по математика на Меѓународниот центар за испити на Кембриџ (Cambridge International Examinations). Дополнети со упатства со конкретни идеи за нивна употреба, комплетите ги обезбедуваат потребните дидактички ресурси за практична реализација на наставата во училницата, како и за вежбање математика дома, со помош на родителите.

Комплетот содржи:

-          Илустрирани картички со геометриски форми и фигури

-          Илустрирани картички за местоположба

-          Илустрирани картички со спротивности

obrazovanie.literatura.mk

obrazovanie@literatura.mk


Оценка од корисниците

5 звезди

0

4 ѕвезди

0

3 звезди

0

2 ѕвезди

0

1 ѕвезда

0

Просечна оценка
0
0

Коментари од корисниците