Е-адреса: Лозинка:
Продукти: 0
Цена 0 мкд

Картички: Календар и време

Арс Ламина  
Оригинален наслов на книгата : Картички: Календар и време
ИСБН : 5310328000060
Година на издавање : 2014
Издавачка куќа : Арс ЛАМИНА
Прегледaна: пати
Коментари вкупно: 0
Број на страни: 100
Димензии : А6
Корица : тврдаКраток опис

Флеш картички: Календар и време


За во училница и за дома


Овој комплет математички картички претставува збир на дидактички ресурсни материјали за пониските одделенија во основното деветгодишно образование, како и за претшколска возраст, а според програмата по математика на Меѓународниот центар за испити на Кембриџ (Cambridge International Examinations). Дополнети со упатства со конкретни идеи за нивна употреба, комплетите ги обезбедуваат потребните дидактички ресурси за практична реализација на наставата во училницата, како и за вежбање математика дома, со помош на родителите.

Комплетот содржи:

-          Илустрирани картички со деновите во седмицата

-          Илустрирани картички со месеците во годината

-          Илустрирани картички со годишни времиња

obrazovanie.literatura.mk

obrazovanie@literatura.mk


Оценка од корисниците

5 звезди

0

4 ѕвезди

0

3 звезди

0

2 ѕвезди

0

1 ѕвезда

0

Просечна оценка
0
0

Коментари од корисниците