Е-адреса: Лозинка:
Продукти: 0
Цена 0 мкд

Американски прирачник по клиничка хематологија

Дру Прован,   Чарлс Р. Џ. Сингер,   Тревор Баглин,   Индерџет Докал  
Оригинален наслов на книгата : Handbook of Clinical Haematology
ИСБН : 978-608-229-367-7
Година на издавање : 2012
Издавачка куќа : Арс ЛАМИНА
Прегледaна: пати
Коментари вкупно: 0
Број на страни: 872
Димензии : 135х202
Корица : тврдаКраток опис

Овој детален прирачник и натаму го обезбедува суштинското знаење потребно во клиничката практика за дијагностицирање и постапувањеж со пациенти што имаат нарушувања на крвта. Големите напредоци во специјалноста, пред сè, во областа на малигната хематологија, се претставени во целосно преработеното ново издание, кое, исто така, вклучува проширени поглавја за педијатриска хематологија и хемостаза.


Прирачникот по клиничка хематологија ги опфаќа главните диференцијални дијагнози и релевантните испитувања што ќе им помогнат на помладите лекари да направат крајна дијагноза. Упатството за практично постапување од авторот ви овозможува да почнете со третирање додека ги чекате да пристигнат постарите колеги. Прирачникот има најдобра продажба. Ова е незаменлив придружник за сите оние што се грижат за пациенти што имаат нарушувања на крвта.Оценка од корисниците

5 звезди

0

4 ѕвезди

0

3 звезди

0

2 ѕвезди

0

1 ѕвезда

0

Просечна оценка
0
0

Коментари од корисниците