Е-адреса: Лозинка:
Продукти: 0
Цена 0 мкд

Граѓански законик: Oснови на граѓанско право

Ј. фон Штаудингер  
Оригинален наслов на книгата : Eckpfeiler des Zivilrechts
ИСБН : 978-608-229-905-1
Година на издавање : 2014
Издавачка куќа : Арс ЛАМИНА
Прегледaна: пати
Коментари вкупно: 0
Број на страни: 1280
Димензии : 170x235
Корица : тврдаКраток опис

На редакторот и на издавачот им е чест по речиси три години да ја издадат првата преработенa верзија на томот „Штаудингер – Основи на граѓанското право“ бидејќи новиот концепт на верзијата, што осврнувајќи се на најважните правни области од ГЗ содржи основни насоки и водечка структура, наиде на добар одѕив. Би сакале да станува збор за откривање на „недоследност на пазарот“; во секој случај копија на новиот концепт има кај друг издавач.

Особено се радуваме што кај целната група студенти и практикантите по право се

наметнува потребата од софистицирани лекции за продлабочување на знаењето од областа на правото за важноста на Граѓанскиот законик и во однос на надградувањето од областа на правото се јавува потребата за софистицирана книга за основите на правото и преглед, што на читателот ќе му понуди референтна рамка за олеснување на дефинирањето на нормите и одлуките, основите на правото и правните институти од граѓанското право.Оценка од корисниците

5 звезди

0

4 ѕвезди

0

3 звезди

0

2 ѕвезди

0

1 ѕвезда

0

Просечна оценка
0
0

Коментари од корисниците