Е-адреса: Лозинка:
Продукти: 0
Цена 0 мкд

Општество 2

М-р Татјана Неческа  
Оригинален наслов на книгата : Општество 2
ИСБН : 978-608-247-469-4
Година на издавање : 2017
Издавачка куќа : Арс ЛАМИНА
Прегледaна: пати
Коментари вкупно: 0
Број на страни: 40
Димензии : А4
Корица : мекаКраток опис

Вежбанката по предметот Општество за второ одделение во основното деветгодишно образование е создадена според програмата за овој предмет донесена од Бирото за развој на образованието на Р. Македонија и ги покрива сите општи и конкретни цели од неа.

Таа има цел да му помогне на наставникот за поефикасна реализација на наставните цели, а на ученикот низ игра и активности полесно да ги совлада содржините предвидени со програмата.Оценка од корисниците

5 звезди

2

4 ѕвезди

0

3 звезди

0

2 ѕвезди

0

1 ѕвезда

0

Просечна оценка
5
2

Коментари од корисниците