Е-адреса: Лозинка:
Продукти: 0
Цена 0 мкд

Изведување на одделенска настава

Тереза Кремин,   Џејмс Артур  
Оригинален наслов на книгата : Learning to Teach in the Primary School
ИСБН : 978-608-247-779-4
Година на издавање : 2017
Издавачка куќа : Арс ЛАМИНА
Прегледaна: пати
Коментари вкупно: 0
Број на страни: 651
Димензии : А4
Корица : тврдаКраток опис

„Оваа книга е одлична. Сеопфатно обработува широка низа клучни аспекти на политиката и практиката на наставната програма во одделенската настава. Придонесот на признати експерти во нивните индивидуални полиња го прави да биде суштински придружник за наставници-приправници и новоквалифицирани наставници. Поискусните изведувачи и обучувачи што се заинтересирани да бидат во тек со развитоците во одделенската настава и учење и да ја унапредат сопствената практика, ќе ја сметаат непроценлива.“

Анџела Меклаклан, Универзитет на Манчестер, Обединето Кралство

Изведување на одделенска настава е непроценлива книга за наставниците- почетници во одделенската настава. Ги покрива најважните теми и прашања и им помага на студентите да го рефлектираат и да го продлабочат своето учење“.

Хелена Гилеспи, Универзитетот на Источна Англија, Обединето Кралство

Изведување на одделенска настава е корисна помош за сите наставници- приправници за да ги разберат сите аспекти на улогата и да ги постигнат стандардите за наставници. Ова разбирање е суштинско за да се стане одличен, флексибилен, ефективен и креативен наставник во одделенска настава“.

Карен Расел, Универзитетот „Св. Марко и св. Јован“ во Плимут, Обединето КралствоОценка од корисниците

5 звезди

0

4 ѕвезди

0

3 звезди

0

2 ѕвезди

0

1 ѕвезда

0

Просечна оценка
0
0

Коментари од корисниците