Е-адреса: Лозинка:
Продукти: 0
Цена 0 мкд

Микробиологија: прирачник на Шаум

Едвард Алкамо ,   Џенифер М. Варнер  
Оригинален наслов на книгата : Schaum’s outline of microbiology
ИСБН : 978-608-247-651-3
Година на издавање : 2016
Издавачка куќа : Арс ЛАМИНА
Прегледaна: пати
Коментари вкупно: 1
Број на страни: 352
Димензии : 203x274
Корица : мекаКраток опис

Повеќе од 40 милиони студенти имаат доверба во прирачникот како помагало

за учење и полагање. Тој е клуч за побрзо учење и поголеми оценки. 

Прирачникот ги покрива сите клучни потребни информации за предметот на едноставен начин, тема по тема. 

Опфатени се стотина примери, решени задачи и практични вежби со кои можеш да

го провериш своето знаење.


Прирачникот на Шаум по микробиологија нуди:

- 1190 целосно решени проблеми 

- jасно и концизно објаснување на сите поими од микробиологијата 

- целосно покривање на прокариотите и еукариотите, габите, протозите, вирусите и експресијата на ДНК и гените.Оценка од корисниците

5 звезди

1

4 ѕвезди

0

3 звезди

0

2 ѕвезди

0

1 ѕвезда

0

Просечна оценка
5
1

Коментари од корисниците

24.04.2019 08:05:28   Anonymous напиша

Кратко и јасно,се е опфатено