Е-адреса: Лозинка:
















Продукти: 0
Цена 0 мкд

Essential BULATS, Student's Book with Audio CD and CD-ROM

Дејвид Кларк  




Оригинален наслов на книгата : Essential BULATS, Student's Book with Audio CD and CD-ROM
ИСБН : 978-052-161-830-4
Година на издавање : 2006
Издавачка куќа : Cambridge
Прегледaна: пати
Коментари вкупно: 0
Број на страни: 96
Димензии : 220x275
Корица : мека



Краток опис

Книгата Essential BULATS е наменета за оние кандитати кои се подготвуваат за полагање на тестот BULATS (Business Language Testing Service). 

Mоже да се користи за работа на час во група, но и за самостојна работа дома. Essential BULATS ги покрива сите сегменти на овој тест, нуди мноштво вежби за подобра подготовка и има урнек-тест од Cambridge ESOL со најавтентичната можна подготовка за тестот. Книгата покрива содржини на стандардниот тест, тестот за пишување и говорење, содржи ЦД-ром и клуч со одговори за проверка на знаењата.

 



Оценка од корисниците

5 звезди

0

4 ѕвезди

0

3 звезди

0

2 ѕвезди

0

1 ѕвезда

0

Просечна оценка
0
0

Коментари од корисниците