Е-адреса: Лозинка:
















Продукти: 0
Цена 0 мкд

Од компетентност до комплетност : водич за преживување за наставници

Киро Јорданов  




Оригинален наслов на книгата : Од компетентност до комплетност : водич за преживување за наставници
ИСБН : 978-608-267-215-1
Година на издавање : 2021
Издавачка куќа : Арс ЛИБРИС
Прегледaна: пати
Коментари вкупно: 0
Број на страни: 272
Димензии : 165х235
Корица : мека



Краток опис

„...оваа книга е синтеза на поучувањето и учењето, со голем акцент на учењето, што ја прави верен следбеник на насоките на активно учење како интенција на современата настава. Од тие причини, книгата „Од компетентност до комплетност: Водич за преживување за/на наставници“ на авторот м-р Киро Јорданов е модел на современ наставен практикум, а хрестоматскиот пристап што е застапен во книгата со право дава можност за силна препорака на сите што сакаат да бидат активни и иновативни партиципиенти во современата настава.“


Проф. д-р Снежана Мирасчиева




Оценка од корисниците

5 звезди

0

4 ѕвезди

0

3 звезди

0

2 ѕвезди

0

1 ѕвезда

0

Просечна оценка
0
0

Коментари од корисниците