Е-адреса: Лозинка:
Продукти: 0
Цена 0 мкд

Природни науки 1: вежбанка по природни науки за прво одделение во деветгодишното основно образование

Олгица Бајалџиева ,   Владанка Димитрова Урошева ,   Билјана Стојоска-Златков  
Оригинален наслов на книгата : Природни науки 1: вежбанка по природни науки за прво одделение во деветгодишното основно образование
ИСБН : 978-608-267-428-5
Година на издавање : 2022
Издавачка куќа : Арс ЛАМИНА
Прегледaна: пати
Коментари вкупно: 0
Број на страни: 44
Димензии : A4
Корица : мекаКраток опис

Вежбанката по предметот ПРИРОДНИ НАУКИ за 1 одделение во основното деветгодишно образование е создадена според новата програма за овој предмет донесена од Бирото за развој на образованието и ги покрива сите општи и конкретни стандарди од неа.

Во вежбанката детето ќе учи за човечкото тело и неговите сетила, за живата и неживата природа, за здравата храна и чистата околина. Некои физички сили, како туркање, влечење и магнетизам се изучуваат на едноставно ниво за деца од оваа возраст.Оценка од корисниците

5 звезди

0

4 ѕвезди

0

3 звезди

0

2 ѕвезди

0

1 ѕвезда

0

Просечна оценка
0
0

Коментари од корисниците