Е-адреса: Лозинка:
Контакт


За сите прашања поврзани со Вашите направени online порачки контакт:

Андријана 078 303 442; Ирена 078 365 176Книжарници:
Литература - Т.Ц Буњаковец 078 459 472
Литература - ГТЦ 078 475 283
Литература - Веро Центар 078 459 273
Литература - Битола 078 475 293
Литература - ул.Македонија 078/264-754
Литература - Рамстор 078/264-835
Литература - Сити Мол 078/475-291Работно време:
09:00 - 21:00 часот, секој ден освен недела - важи за книжарниците на улица Македонија, ГТЦ приземје, Широк Сокак - Битола и ТЦ Буњаковец
10:00 - 22:00 часот, секој ден - важи за книжарниците во ТЦ Рамстор Мол, Веро Центар и Скопје Сити Мол
Арс ЛАМИНА - Дирекција

Адреса:
ул. „Св. Кирил и Методиј“ бр. 50, VI кат
1000 Скопје
Македонија

Т +389 2 3124 227

Ф +389 2 329 86 95info@literatura.mk
publishing@arslamina.com
www.arslamina.com

facebook
twitter
pinterest
slideshare