Е-адреса: Лозинка:
Политика за испорака

Нарачаните производи ќе ви бидат доставени најдоцна 5 работни дена по извршената уплата, на адресата која сте ја навеле како адреса за испорака.

 

Плаќањето на производите се извршува со платежна картичка или со уплата на жиро сметка 2400 80 360 220 195 (УНИ Банка).

 

Трошоците за испорака на територијата на Р. Македонија се наплаќаат и изнесуваат 99 денари за било која адреса на територија на Р. Македонија. Доколку нарачката е од странство, со нарачателот дополнително се договара начинот на испорака и цената на чинење на испораката.