„Литература.мк“ нуди можност за подарок во вид на вредносни картички за подароци, кои можат да се реализираат на нашите продажни места.

Износ на картичките за подароци: од 500 и од 1000 денари.

Картичките можат да се комбинираат за ваучер со вредност поголема од 1000 денари.

Износот на картичките не може да се замени за парични средства.

Производ со поголема вредност од ваучерот/ваучерите може да се доплати.

Картичките за подароци можат да се искористат на кое било продажно место на „Литература.мк“.

При купување на картичката за подароци добивате фискална сметка што задолжително треба да се приложи при искористување во продажните места на „Литература.мк“.

Важноста на картичката за подароци е три месеци од денот на купување. Датумот е регулиран на фискалната сметка што е издадена и приложена со картичка за подароци.

При искористување, картичката треба да се остави во продавницата.

* Картичките за подароци во моментов не можат да се купат и да се искористат во онлајн-продавницата.