За нас

Книжарниците „Литература.мк“ се веќе препознатливи сврталишта за сите љубители на книгите. Продажните места се уредени според современите светски стандарди и се лоцирани на најфреквентните места во Скопје, Битола и Струмица. На полиците на книжарниците застапени се книги од најголемите издавачки куќи, како и едукативни изданија, дизајнирани артикли и производи од гифт-програмата, од повеќе домашни и странски брендови и компании. Книжарниците се конципирани и како места за одржување на разни културни настани, промоции на книги, концерти, бизнис-презентации и снимања.

array(0) {
}
Memory Consumption is: 6.97 MB