Најчести прашања

Регистриран сум како Ваш купувач и купував од вас, меѓутоа, морав да го сменам интернет провајдерот и сега имам друга електронска адреса. Што треба да направам во овој случај?

15.11.2017.
Регистриран сум како Ваш купувач и купував од вас, меѓутоа, морав да го сменам интернет провајдерот и сега имам друга електронска адреса. Што треба да направам во овој случај?
Регистриран сум како Ваш купувач и купував од вас, меѓутоа, морав да го сменам интернет провајдерот и сега имам друга електронска адреса. Што треба да направам во овој случај?

Можете да ја смените вашата електронска адреса откако ќе се најавите на страницата во опцијата „Мој налог“. Можете и да ни ги пратите информациите на нашата електронска пошта и ние ќе ги коригираме за вас.

Остави коментар

Во моментов нема коментари
array(0) {
}
Memory Consumption is: 7.41 MB