Регистрација

Што добивам со регистрацијата?

На нашата интернет страница можеш да купуваш и без претходна регистрација, но неопходно е да бидеш регистриран/а доколку сакаш да креираш листa на желби.

Регистрацијата исто така ти овозможува полесно и побрзо да нарачаш производи. Нема потреба при секое купување да пополнуваш формулари со потребните податоци за испорака на производите.

Кога повторно ќе ја посетиш нашата страница, доволно е да се најавиш, со клик на полето „Најави се“ во горниот десен агол.

Сите регистрирани корисници треба да бидат најавени на својот профил пред да купуваат.

* Доколку ја заборавиш лозинката, можеш да добиеш нова на овој линк, или пиши ни на  e-prodavnica@literatura.mk.

 

12 дена подароци за нашиот роденден

Од денес, сѐ до 12.07 го прославаме првиот роденден на нашата нова е-продавница www.literatura.mk и секој ден имаме подароци.

array(0) {
}
Memory Consumption is: 13.45 MB