Готвењето како наука и уметноста на убавото јадење
Арс Ламина

Готвењето како наука и уметноста на убавото јадење

Шифра на артикл: 056902
ISBN: 9786082676777
Код на производителот: 56902
Достапно веднаш
0 МКД
790 МКД
790 МКД
12,78 EUR
Заштеда: 0 МКД
Извести ме за попуст
  • NSZ
    *
Количина: 1 Kom
2
1
Зачувај во листата на желби
Pomoć
Првпат објавена во 1891 година, Готвењето како наука и уметноста на убавото јадење на Пелегрино Артузи денес се смета за најзначајната италијанска книга за готвење од модерното време. Во годините пред смртта на Артузи, до 1910 година, оваа книга била препечатена тринаесет пати, па така бројот на рецепти пораснал од 475 на 790. Денес, ова значајно дело продолжува одново и одново да се објавува, но и да се преведува на повеќе јазици како холандски, шпански, англиски, француски итн.
Карактеристика Вредност
Kатегорија Готвачи
Автор Пелегрино Артузи
Издавач Арс Ламина
Јазик Македонски
Повез Мек повез
Година на објавување2023
Број на страници520

Уникатна услуга

Картичка за лојалност
Картичка за лојалност

Картичка за лојалност која овозможува попусти и поволности при купување.

 Бесплатна достава
Бесплатна достава

Бесплатна достава за нарачки над 1.500 денари.

Слични производи

Sačuvano u omiljne
Автор : Jeffrey Eisner
1.199 МКД
19,40 EUR
Sačuvano u omiljne
Автор : Liora Bels
1.699 МКД
27,49 EUR
Sačuvano u omiljne
2.199 МКД
35,58 EUR
Sačuvano u omiljne
Автор : DK
1.499 МКД
24,26 EUR
Sačuvano u omiljne
990 МКД
16,02 EUR
Sačuvano u omiljne
790 МКД
12,78 EUR
array(0) {
}
Memory Consumption is: 11.05 MB