Готвењето како наука и уметноста на убавото јадење
Арс Ламина

Готвењето како наука и уметноста на убавото јадење

Шифра на артикл: 056902
Баркод: 9786082676777
Код на производителот: 56902
Достапно веднаш
0 МКД
790 МКД
550 МКД
8,90 EUR
Заштеда: 240 МКД
Извести ме за попуст
  • NSZ
    *
Количина: 1 Kom
2
1
Зачувај во листата на желби
Pomoć
Првпат објавена во 1891 година, Готвењето како наука и уметноста на убавото јадење на Пелегрино Артузи денес се смета за најзначајната италијанска книга за готвење од модерното време. Во годините пред смртта на Артузи, до 1910 година, оваа книга била препечатена тринаесет пати, па така бројот на рецепти пораснал од 475 на 790. Денес, ова значајно дело продолжува одново и одново да се објавува, но и да се преведува на повеќе јазици како холандски, шпански, англиски, француски итн.
Карактеристика Вредност
Kатегорија Готвачи
Автор Пелегрино Артузи
Издавач Арс Ламина
Јазик Македонски
Повез Мек повез
Година на објавување2023
Број на страници520

Уникатна услуга

Картичка за лојалност
Картичка за лојалност

Картичка за лојалност која овозможува попусти и поволности при купување.

 Бесплатна достава
Бесплатна достава

Бесплатна достава за нарачки над 2000 денари.

Слични производи

Sačuvano u omiljne
Цена 1.999 МКД
32,35 EUR
Заштеда 31%
2.900 МКД
Sačuvano u omiljne
Цена 792 МКД
12,82 EUR
Заштеда 20%
990 МКД
Sačuvano u omiljne
Цена 550 МКД
8,90 EUR
Заштеда 30%
790 МКД
Sačuvano u omiljne
Автор : Dagmar Fon Kram
Цена 1.390 МКД
22,49 EUR
Заштеда 30%
1.990 МКД
array(0) {
}
Memory Consumption is: 11.35 MB