Занимливости

Занимливости

ДЕТАЛИ ЗА КОМПЛЕТНО УЖИВАЊЕ ВО ЧИТАЊЕТО
16.
Feb
Вистинските книгољупци, освен што пасионирано следат што има ново во светот на убавиот пишан збор, уживаат во создавањето на пријатна атмосфера за својата омилена активност – читањето. Најчесто, тоа е посебно катче од домот со богата библиотека и многубројни детали поврзани со книгите. Додека ги избирате новите наслови во вашата домашна библиотека од попустите за време на „Денови на литературата“, за комплетирање на читачкото искуство, внимателно избирете и соодветна музика, шолја топол чај или кафе и уникатни додатоци, како обележувачи за книги и декоративни предмети.
array(0) {
}
Memory Consumption is: 7.76 MB