Литература

Литература

Харлан Кобен за тоа како настанал романот „Совпаѓање“
25.
Oct
„Совпаѓање“ е вистински кобеновски трилер. Има едно чудо заплети и подзаплети (па, и подзаплети со свои подзаплети) и токму тоа цврсто го држи вниманието на читателот. Кобен објаснува дека тоа е мошне битен дел од неговиот креативен процес.
array(0) {
}
Memory Consumption is: 7.78 MB